Een gruwelijke droom rukt Peter uit zijn reeds turbulente leven. Of was het geen droom? Iets of iemand is naar hem onderweg. Hij besluit niet af te wachten tot het te laat is. Zijn zoektocht naar de waarheid leidt hem weg van zijn gezin. Hij ontdekt geheimen die hij nooit had durven vermoeden.
veel plezier gehad aan het lezen van ooggetuigen, een verrassend verhaal dat vlot leest, zeker een aanrader!
Erg leuk hoe het verhaal zich stilletjes ontvouwd om dan toch te eindigen met echt een verrassend einde. Het debuut van Jimmy Cams en hoop oprecht dat we in de toekomst nog meer van hem te lezen krijgen.
Ooggetuige is een ongelooflijk spannend boek. Een boek dat heel vlot en gemakkelijk leest. Je kan niet stoppen met lezen dankzij de spannende verhaallijn, want altijd nieuwsgierig naar wat volgt. Een schrijfstijl met mooie beschrijvingen van plaatsen, personen en gebeurtenissen, gedetailleerd maar niet overdreven. Dit maakt het boek een echte page-turner. Een echte aanrader voor fans van thrillers, maar toch leesbaar voor iedereen.
Helemaal een boek in het genre dat ik graag lees. Blijft spannend waardoor je het moeilijk weg kan leggen. Leest vlot weg. Ik wacht vol ongeduld op het volgende boek :-)
Het boek leest als een trein! Spanning van vertrekpunt tot eindbestemming. Dankzij de sublieme beschrijvingen van zowel de personages als de omgeving, zit je precies zelf in het verhaal.De rit had voor mij nog veel langer mogen duren!
Hopelijk komt er snel een tweede boek! Lang geleden dat ik zo'n spannend boek heb gelezen! En jawel, ik lees gemiddeld 1 boek per week!
Tijdens de voorstelling van "ooggetuige" kwam ik meer te weten over hoe het boek tot stand is gekomen. En dat is natuurlijk altijd fijn meegenomen!
En niet onbelangrijk : ik ben de trotse eigenaar van een gesigneerd exemplaar!