Koken voor kleine kinderen kan af en toe knap lastig zijn, zo merkte Jet bij haar zoontje Frenkie van twee. Ze besloot daar als foodjournalist en moeder wat aan te doen en bracht vorig jaar het succesvolle kookboek Op! uit, vijftig voedzame en lekkere recepten waarmee bij zowel de peuter als de rest van het gezin de bordjes helemaal leeg gingen. Dus nooit meer twee keer koken, zowel kinderen als ouders eten met de pot mee en daarmee zorg je ook voor een gezellig tafelmoment voor het hele gezin.
Nu is er de opvolger Op! Vega. Vijftig heerlijke, voedzame en makkelijke recepten, en alles volledig vegetarisch. Denk aan een gezonde en heerlijke traybake met zoete aardappel, bloemkool, puntpaprika en een vegaballetje, een winterstamppot met pompoen en salie of een simpele en vullende pasta met lof en ricotta. En als toetje rijstpudding met warme appeltjes, rozijnen en kaneel. De bordjes gaan gegarandeerd op!