Meer dan 6,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Over inpakken

In Over inpakken, leren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Over inpakken, laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout en zelfs dierlijke materialen en de aarde zelf.
Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat Over inpakken, ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Over inpakken het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Over inpakken

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.