Overleven op een catamaran

Overleven op een catamaran vertelt het inspirerende zeilavontuur van Hans Bouscholte (1962). Hij volgt al zijn hele leven de roep van de zee. Als schipper deed hij mee aan de grote zeezeilwedstrijden: de Admiral's Cup, de Volvo Ocean Race en de Tour de France à la Voile. Als catamaranzeiler voer hij de Cata World Cup en de Ronde van Texel.

In 1999 viel Bouscholte met zijn Franse zeilmaat Gérard Navarin het wereldrecord in een open catamaran aan: de trans-Atlantische oversteek van Dakar naar Guadeloupe. Met succes, maar de zeilers werden fysiek en psychisch zwaar op de proef gesteld. De reis leerde hem meer over het leven dan hij van tevoren had durven dromen.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Overleven op een catamaran het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Overleven op een catamaran