Antonio Carluccio bereidt met verse, Italiaanse ingrediënten overheerlijke pasta’s
De Italiaanse chef-kok verheft het pasta-maken tot ware kunst
Zowel soepen, hoofdgerechten, salades en desserts op basis van pasta komen aan bod
Pasta kun je altijd en overal eten. Door de grote verscheidenheid aan vormen, textuur en smaak is pasta ideaal voor feestelijke gelegenheden, maar ook voor een eenvoudige maaltijd thuis. In deze geheel herziene en bijgewerkte uitgave laat Antonio Carluccio je wederom kennismaken met zijn passie voor pasta, met nieuwe, spannende recepten voor soepen, hoofdgerechten, salades en zelfs desserts. Pasta is niet weg denken uit de traditionele Italiaanse keuken van alledag, maar de recepten van Antonio Carluccio verheffen de pasta ook tot de haute cuisine.
Laat voortaan al die vreselijke flessen met sauzen staan, vergeet die kant-en-klare pastaschotels en parmezaanse kaas uit een zakje, laat je inspireren door het palet van heerlijke Italiaanse ingrediënten zoals parmaham, mozzarella, radicchio, artisjokharten, wilde paddestoelen en truffels. Met deze lekkernijen en met de originaliteit en het talent van Antonio Carluccio maak je pastaschotels die ware meesterwerken zijn.