Wie aan Spaanse ingredi?nten denkt, roept meteen een aantal van de beste producten ter wereld op: extra vergine olijfolie, sappige tomaten, pittige chorizo, ib?ricoham, verse vis, schaal- en schelpdieren, manchegokaas, piquillopaprika?s en verrukkelijke wijnen.
In dit boek leidt de Spaans-Britse kok Jos? Pizarro de lezer met deze en talloze andere buitengewone ingredi?nten door de seizoenen en geeft de heerlijkste recepten. De gerechten die zijn moeder vroeger voor hem maakte en de combinaties die hij in de keuken van restaurant Brindisa perfectioneerde, zijn allemaal eenvoudig van samenstelling en gemakkelijk te maken.
In dit boek leidt de Spaans-Britse kok Jos? Pizarro de lezer met deze en talloze andere buitengewone ingredi?nten door de seizoenen en geeft de heerlijkste recepten. De gerechten die zijn moeder vroeger voor hem maakte en de combinaties die hij in de keuken van restaurant Brindisa perfectioneerde, zijn allemaal eenvoudig van samenstelling en gemakkelijk te maken.