Popcorn! Wie is er niet dol op? Creatieve thuiskoks en professionals experimenteren als nooit tevoren met deze populaire veelzijdige snack. Zoet, hartig, kleverig, zout of pikant: met popcorn kan het allemaal.
Een boek vol inspiratie voor iedereen die aan de slag wil met dit heerlijke, snelle tussendoortje. Met 100 originele, smaakvolle recepten vergezeld van prachtige foto's om van te watertanden.
Waarom popcorn zo populair is:
- Snel, gemakkelijk en leuk om te maken
- U kunt er eindeloos mee experimenteren
- Te bereiden zonder tarwe, zuivel, gluten en suiker
- Veelzijdige snack die met van alles kan worden gecombineerd
Enkele recepten in dit boek:
- Bacon-karamelpopcorn
- Cruesli-popcornrepen
- Rozemarijnpopcorn met pijnboompitten
- Cheddarballetjes met knoflook
Carol Beckerman is culinair auteur, blogger en receptenbedenker, en heeft zes populaire kookboeken op haar naam staan. Vanaf het moment dat ze in Californië woonde en verslaafd raakte aan karamelpopcorn van het merk Moose Munch, heeft ze haar talent aangewend om allerlei luxe soorten popcorn te ontwikkelen. Ze ontdekte namelijk dat iedereen - of dat nu in de bioscoop, op een feestje of bij de eetclub was - haar zoete en zoute snacks lekker vond. Carol, die kan bogen op meer dan veertig jaar culinaire ervaring, brengt het liefst smaken uit de hele wereld samen in vernieuwende, spannende combinaties en gebruikt die vooral graag voor haar popcornrecepten.
Haar eigen favoriete smaak is karamel met pecannoten.