Proud

Je vrienden kun je kiezen, maar je familie niet. Het gezin waarin je opgroeit heeft grote invloed op wie jij bent of kan worden: daar worden gewoontes gevormd, levenslessen meegegeven en je krijgt er een blauwdruk mee voor het leven. En ook kan familie veel invloed hebben op hoe je wordt opgevoed en wat je belangrijk vindt. Zo hebben veel opa’s en oma’s een oppasdag en zie je je neven en nichten op verjaardagen, familie-uitjes of tijdens vakanties. Misschien spelen jullie ook wel veel met elkaar.

In dit vrolijke familieboek ga je op ontdekkingsreis: wat betekent familie voor jou? Ken je je familiegeschiedenis? Lijk je meer op je vader of je moeder?

Een nieuw deel in de populaire ‘Alles’-serie van Stine Jensen en Marijke Klompmaker; boordevol kleurrijke illustraties, verhalen van kinderen, vragen, informatieve stukken, opdrachten en tips.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Proud het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Proud