In Puur Natuurlijk weet Jonnie Boer, samen met zijn chef Sidney Schutte, weer te verrassen met zijn gedurfde kookkunst. In dit bijzondere kijk- en kookboek, met uitsluitend vegetarische gerechten, wordt gewerkt met regionale, seizoensgebonden, maar bovenal naturlijke ingrediënten.
Vroeger at iedereen uit de natuur, het was de enige manier om te overleven. Jonnie en Sidney zien het als hun uitdaging om natuurlijke ingrediënten te selecteren die ook daadwerkelijk iets kunnen toevoegen aan het gerecht, zoals kamperfoelie, vlierbloesem, moerasspirea, zevenblad em watermunt. Creativiteit is daarbij het sleutelwoord.
Voor wie zich wil laten verrassen met geniale recepturen is Puur Natuurlijk dé inspiratiebron van het allerhoogste niveau.
Vroeger at iedereen uit de natuur, het was de enige manier om te overleven. Jonnie en Sidney zien het als hun uitdaging om natuurlijke ingrediënten te selecteren die ook daadwerkelijk iets kunnen toevoegen aan het gerecht, zoals kamperfoelie, vlierbloesem, moerasspirea, zevenblad em watermunt. Creativiteit is daarbij het sleutelwoord.
Voor wie zich wil laten verrassen met geniale recepturen is Puur Natuurlijk dé inspiratiebron van het allerhoogste niveau.