In Puur plantaardig gaat Antoinette Hertsenberg verder waar ze is opgehouden in haar bestseller De dunne vegetari?r. Samen met Jacinta Bokma stort ze zich in dit nieuwe boek op de puur plantaardige keuken om te laten zien dat koken zonder vlees, vis ?n zuivel (boter, kaas en eieren) garant staat voor zeer smakelijke ?n makkelijk te maken gerechten.
Op de haar kenmerkende wijze - laagdrempelig, herkenbaar en snel - geeft ze wederom talloze recepten die passen in een vegetarisch, maar ook veganistisch eetpatroon. Het boek geeft veel verrukkelijke hoofdgerechten uit alle windstreken die je in een handomdraai op tafel zet. Wat te denken van No-fish sushi? Puur plantaardige hamburgers? Brownies? Het kan allemaal!
Puur plantaardig biedt:
* circa 100 inspirerende en originele recepten
* makkelijke en snel te bereiden gerechten, spannende smaken en evergreens in een nieuw jasje
* veel tips en variaties bij ieder recept
* prachtige, sfeervolle fotografie
Jacinta Bokma: 'Ik hoop dat je elk recept gaat uitproberen. Doordeweeks voor je huisgenoten, maar vooral ook voor vrienden. En zeg lekker niets. Laat ze er en passant achter komen - en zich verbazen - dat er geen vlees, vis, kaas, melk en eieren zijn gebruikt!'