Raaf en Papegaai. Naar de laatste wildernis

Een avontuurlijk samenleesverhaal, geschreven in drie leesniveaus, van gemiddeld één tot drie jaar leesonderwijs. Boordevol weetjes en prachtige illustraties. Voor lezers vanaf 6 jaar.

Raaf en Papegaai willen naar de plek waar de zon in de zomer niet ondergaat: Lapland. De vrienden genieten van de prachtige natuur, als Papegaai plotseling geprikt wordt en ontzettende jeuk krijgt. Wanneer hij hoort dat er een kruid is dat de jeuk weghaalt, gaan ze samen op zoek. Een groep lemmingen en een eland helpen Raaf en Papegaai. Lukt het de twee vrienden het kruid te vinden en Papegaai te verlossen van zijn jeuk?
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Raaf en Papegaai. Naar de laatste wildernis het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Raaf en Papegaai. Naar de laatste wildernis