IEDEREEN IS GEK OP RAMEN!
Ramen: een van de iconische Japanse gerechten en
geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel
variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen.
De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit
en innovatie en dat zie je terug in Ramen Forever,
het nieuwste kookboek van dé expert van de Japanse
keuken, Tim Anderson.
Ramen Forever is niet alleen een prachtig uitgevoerd
kookboek maar is tevens hét handboek voor iedereen
die zich wil verdiepen in ramen: van het zelf maken
van diverse bouillons en aromatische oliën als kuru
mayu (zwarte olie van geblakerde knoflook), de
anatomie van het perfect gekookte ei tot en met
het zelf maken van diverse noedels (inclusief foutanalyses).
Ramen: een van de iconische Japanse gerechten en
geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel
variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen.
De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit
en innovatie en dat zie je terug in Ramen Forever,
het nieuwste kookboek van dé expert van de Japanse
keuken, Tim Anderson.
Ramen Forever is niet alleen een prachtig uitgevoerd
kookboek maar is tevens hét handboek voor iedereen
die zich wil verdiepen in ramen: van het zelf maken
van diverse bouillons en aromatische oliën als kuru
mayu (zwarte olie van geblakerde knoflook), de
anatomie van het perfect gekookte ei tot en met
het zelf maken van diverse noedels (inclusief foutanalyses).