MONTIGNAC heeft aangetoond dat de beste manier om gewicht te verliezen en energie te winnen -is, onze voedingsgewoonten te veranderen. Over de hele wereld zijn ondertussen miljoenen boeken verkocht met zijn opzienbarende visie. Meer dan tien kilo gewichtsverlies is niet uitzonderlijk en het resultaat is blijvend.
Kenners van de methode Montignac kunnen nu met dit nieuwe boek achter het fornuis de gastronomie van hun Franse leermeester toepassen. Voor wie Montignac nieuw is, zullen de gezonde kanten van de Franse leef- en eettradities een openbaring zi'n. De eigenschappen van wijn, chocola, ganzelever en kaas van rauwe melk zijn opmerkelijk, zoals uit dit boek blijkt.
Deze uitgave met recepten, menu's en toelichting op de methode, is een logische voortzetting van de boeken, die eer der in Nederland en België verschenen van dezelfde schrijver; 'Slank worden met zakendiners' en 'Ik ben Slank, want ik eet'. Boeken die de moeite waard zijn, om u verder te verdiepen in de methode Montignac.