Roekeloos weekend

Een weekend vol champagne, kaviaar en verleiding op een luxejacht: meer is er vast niet voor nodig om Elisa Tyler te ontmaskeren. Nikolaos Leonidas weigert te geloven dat de verpleegster met zuiver goede bedoelingen naar Griekenland is afgereisd. Oké, ze is hier om zijn vader te verzorgen, maar het is haar ongetwijfeld vooral om het familiegeld te doen. Terwijl Elisa haar best doet om haar oprechtheid te bewijzen, wordt ze verliefd op Nikolaos.

Helaas beseft ze, te laat, dat hij met zijn roekeloze leefstijl niets voor haar is - laat staan voor de baby die ze verwacht...
Toon details

Schrijf een recensie

Is Roekeloos weekend het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Roekeloos weekend