Sez Ner-trilogie

In korte, scherpe en levendige scènes roept de zeer talentvolle schrijver Arno Camenisch in de Sez Ner-trilogie een beeld op van het landelijke leven in Zwitserland. Het is een wereld van hard en soms gevaarlijk werk, eenzaamheid en alcoholisme. Maar altijd kan zijn toon worden gekarakteriseerd als liefdevol, humoristisch en begrijpend. Het resultaat is een unieke leeservaring over het moderne leven op het platteland.
Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Sez Ner-trilogie het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Sez Ner-trilogie