Zon in de sinaasappelboomgaard

De beste tijd van het jaar is eindelijk aangebroken voor Lucinda: zoals elk jaar in juli komen haar drie beste vriendinnen op bezoek op haar sinaasappelboerderij in het zonnige Californië. Op de planning staan sinaasappels plukken, genieten van de zon, herinneringen ophalen en praten over het leven en de liefde. Bijvoorbeeld over Jonah, de aantrekkelijke kruidenier uit de naburige stad, met wie Lucinda stiekem wel meer zou willen dan alleen flirten.

Maar iets dreigt de zomer minder zorgeloos te maken: de boerderij verkeert in zwaar weer en Lucinda staat op de rand van een faillissement. Als ze aan haar vriendinnen Rosemary, Jennifer en Michelle onthult dat dit waarschijnlijk de laatste oranje zomer zal zijn, komen ze met een plan om de boerderij te redden. Maar zijn ze nog op tijd?

Toon details

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Zon in de sinaasappelboomgaard het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Zon in de sinaasappelboomgaard