opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor
elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend,
vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op.
Van klassiekers als soup au pistou en vichyssoise tot
minder bekende combinaties als soep van geroosterde
pastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of
een gekoelde komkommersoep met dragon.
Soep. Bouillon. Brood. is ingedeeld op de 4 seizoenen.
Ook hoofdstukken als garnituur & bijgerechten
- denk aan knoflooksoldaatjes, venkelolie of knapperige
boerenkoolchips -, verrassende broodrecepten
als begeleider van soep en het zelf maken van de basis,
namelijk 13 recepten voor bouillons, ontbreken niet.
Bovendien krijg je tips over specifieke ingrediënten,
apparatuur en het invriezen van soep en bouillons.
Ga aan de slag en maak diverse (internationale) soepen
als Mediterrane vissoep met rouille, goulashsoep met
zoete aardappel en rundvlees of soep met aubergine,
harissa en kikkererwten. Serveer daarbij sodabrood,
gevuld brood met kaas en walnoot of boekweitscones.
Met Soep. Bouillon. Brood. varieer je elke keer weer.