Meer dan 6,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Sous-vide cuisine

Sous-vide - een revolutionaire culinaire techniek om voedsel in een vacu?mverpakking
bij lage temperatuur te garen. De Spaanse topchefs Joan Roca en Salvador Brugu?s
ontwikkelden deze techniek in de loop van jaren tot het hoogste gastronomische niveau.
In dit boek onthullen zij hoe zij met sous-vide bijzondere verandering in producten tot
stand brengen en zo veel smakelijker, malsere en zachtere gerechten kunnen serveren.
In zijn met drie Michelinsterren onderscheiden restaurant El Celler de Can Roca in
Girona bereidt Joan Roca met sous-vide de allermooiste schotels die een internationaal
kennerspubliek in verrukking brengen. Een selectie van de allerbeste recepten is in dit
boek opgenomen als bewijs van de unieke mogelijkheden die deze kooktechniek
aan zowel beroepskoks als kookliefhebbers te bieden heeft.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Sous-vide cuisine het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Als Hyoyoung wordt gevraagd in een brievenwinkel in Seoul te komen werken, realiseert ze zich al snel hoe helend een brief kan zijn. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Sous-vide cuisine

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.