Verliefd op haar hoogbouw. Op haar schitterende rivier. Verliefd op al die leuke, onopgesmukte Rotterdammers die er wonen. En natuurlijk op al die bijzondere restaurants, eethuisjes, lunchzaken en foodfestivals die de stad tegenwoordig rijk is. Vrijwel elke week komt er wel weer eentje bij. Niet voor niks bestempelen buitenlandse media als CNN, BBC en The New York Times Rotterdam als de nieuwe internationale hotspot.
In het Stadskookboek Rotterdam nemen foodjournalisten Wim de Jong en Frank van Dijl je mee hun lievelingsstad in. Ontdek in hun kielzog de buurtjes en adressen die ertoe doen. Maak kennis met de spraakmakende chefs die Rotterdam haar eigenzinnige culinaire smoel bezorgen. En leer van echte Rotterdammers koken op z'n Rotterdams. Stoer, spannend, hartstochtelijk en easy als de Rotterdammers zelf.
In het Stadskookboek Rotterdam nemen foodjournalisten Wim de Jong en Frank van Dijl je mee hun lievelingsstad in. Ontdek in hun kielzog de buurtjes en adressen die ertoe doen. Maak kennis met de spraakmakende chefs die Rotterdam haar eigenzinnige culinaire smoel bezorgen. En leer van echte Rotterdammers koken op z'n Rotterdams. Stoer, spannend, hartstochtelijk en easy als de Rotterdammers zelf.