Sumobroers

1981, De Paradijstuin: een verre van paradijselijke buitenwijk in Odense, Denemarken. Hier woont de elfjarige Lars. Zijn universum is tegelijkertijd eenvoudig, bruut en onschuldig. Het is een wereld waar het recht van de sterkste heerst, een wereld van slaan en schoppen, dierlijk geweld en pornoblaadjes.
Maar terwijl Lars in deze kindonvriendelijke omgeving probeert te overleven wordt hij geplaagd door twijfel: is zijn vader, een corpulente verkoper van schoenveters, wel zijn echte vader? Eén ding is zeker: zijn vader heeft geheimen. Langzaam beginnen er skeletten uit de kast te tuimelen en heeft Lars grotere problemen dan alleen vuistgevechten.
Sumobroers laat de lezer heel precies ervaren hoe het is om een opgroeiende jongen te zijn. Een sensitieve en humoristische roman, in de stijl van Ramslands internationale bestseller Hondenkop.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Sumobroers het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Sumobroers