Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

The Book of Jewish Food

A result of 16 years of research, The Book of Jewish Food was originally published in 1997 when Jewish cuisine was overlooked by the food industry and enjoyed instead behind closed doors around the world. In this revolutionary book, Roden shone a light on the diverse flavours and cultural origins of those dishes, revealing the beauty and simplicity of traditional Ashkenazi and Sephardi food on the page for the first time. In doing so, she put Jewish food on the map and changed the modern culinary landscape for good. This beautiful 25th anniversary edition with new content and recipes is a celebration of the food that has transformed our world, and will make the perfect gift for any home cook.

Toon details

Schrijf een recensie

Is The Book of Jewish Food het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De ultieme slowread, boordevol feiten, details, cultuur en geschiedenis. In deze uitgebreide puzzel van verbanden en verwijzingen brengt elk hoofdstuk de verhalen van de hoofdpersonages dichter bij elkaar.

De #1-bestsellerauteur is terug met deze zinderende en ingenieuze topthriller met Will Trent en Sara Linton in de hoofdrol.

Reageren op The Book of Jewish Food

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.