The Dumpling Sisters, Amy en Julie Zhang, zijn letterlijk opgegroeid in de rollende keuken van hun ouders, die wekelijks vanuit de auto op de markt hun Chinese familiegerechten verkochten. Of
zoals ze het zelf letterlijk zeggen: 'Er stroomt geen bloed maar sojasaus door onze aderen.' Op YouTube werden The Dumpling Sisters een fenomeen: hun aanstekelijke how-to video's werden direct opgepikt en dit resulteert in hun eerste kookboek.
Van kleine gerechtjes (Yum cha) zoals dumplings en gestoomde broodjes met vlees tot en met grootse Kantonese buffetten; van makkelijk en snel te bereiden gerechten (Chineasy) tot diverse uiteen- lopende noedelgerechten en desserts: van dim sum, mapo tofu tot en met tijgercake. Bovendien geven The Dumpling Sisters goede uitleg over de typische Chinese kooktechnieken, de voorraadkast en tips & trucs.
zoals ze het zelf letterlijk zeggen: 'Er stroomt geen bloed maar sojasaus door onze aderen.' Op YouTube werden The Dumpling Sisters een fenomeen: hun aanstekelijke how-to video's werden direct opgepikt en dit resulteert in hun eerste kookboek.
Van kleine gerechtjes (Yum cha) zoals dumplings en gestoomde broodjes met vlees tot en met grootse Kantonese buffetten; van makkelijk en snel te bereiden gerechten (Chineasy) tot diverse uiteen- lopende noedelgerechten en desserts: van dim sum, mapo tofu tot en met tijgercake. Bovendien geven The Dumpling Sisters goede uitleg over de typische Chinese kooktechnieken, de voorraadkast en tips & trucs.