Als het leven je citroenen geeft, dan kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in dit kookboek de veelzijdigheid van de citrusvrucht. Bak vlees en vis malser dan ooit tevoren, brouw je eigen limoncello en maak een taart waar je zintuigen van op hol slaan. De gele smaakmaker is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties. Ontdek veertig unieke recepten voor elk seizoen, zodat je altijd voorzien bent van je dagelijkse dosis Vitamine Citroen.
‘Jadis laat je in dit boek alles over haar passie voor citroenen zien met heerlijke recepten. Nog nooit ging iemand zo diep in op deze vrucht!’
Danny Jansen, tv-kok 24Kitchen
‘Jadis laat je in dit boek alles over haar passie voor citroenen zien met heerlijke recepten. Nog nooit ging iemand zo diep in op deze vrucht!’
Danny Jansen, tv-kok 24Kitchen