La cucina Toscanese is een keuken 'semplice'.
Eenvoud is haar grootste troef.
Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van 'gli italiani' maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken.
In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten.
Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan!
Als u zin heeft in zoet:
van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus.
Buon appetito!
Eenvoud is haar grootste troef.
Bovendien zijn de producten zeer vers en van hoge kwaliteit, en dat gecombineerd met de passie van 'gli italiani' maakt de gerechten uit de keuken van Toscane om de vingers af te likken.
In een handomdraai maakt u uw eigen Pesto of Tagliatelle met zeevruchten.
Konijnenbouten met olijven of Haas in tomatensaus, met dit boek erbij durft u het aan!
Als u zin heeft in zoet:
van Florentijnse taartjes tot Vijgen in sinaasappelsaus.
Buon appetito!