De wervelende geest

Als Cedar, Cheda en nu ook als de magiër Chedar-kum-Laufath de profetie heeft volbracht zoekt hij een nieuw en voor de hand liggend doel. Echter als hij zijn eigen magische gilde wil gaan vormen wordt een beperking hem pijnlijk duidelijk. Immers er zijn al 3 maal 3 kleurrijke gildes. Hij raakt in onbalans als een stille liefde bovendien niet wordt beantwoord. Deze onbalans overwoekert zijn geest en de krachten die hij heeft ontwikkeld breken los vanuit de duistere zijde. Laat u meeslepen in de onduidelijke toekomst van een planeet en haar bewoners die net rust en balans hadden hervonden. Is een vernietiging toch niet afdoende afgewend?

Toon details

Schrijf een recensie

Is De wervelende geest het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De wervelende geest