Anita, Jason en Rick besluiten de drempel van de Tijdsdeur van het Dorp dat Sterft te overschrijden en komen in een ondergrondse, duistere en onherbergzame wereld terecht. Zo begint een afmattende afdaling naar het binnenste van de Aarde, tot in het centrum van alle denkbeeldige plaatsen: het Labyrint.Hierin ligt de sleutel van het mysterie van de deurbouwers verborgen. Maar er is meer: in de kronkelingen wacht hen een verschrikkelijk gevaar. Ondertussen proberen Tommi en Julia de bedreiging van de Incendiari af te wenden, die inmiddels aangekomen zijn bij de deuren van Kilmore Cove ?
Reageren op Het labyrint van de schaduw