Vanessa

Jonathan Ratcliffe is de succesvolle directeur van Affleck en Tates Machinefabrieken. Hij heeft deze positie bereikt ten koste van Arthur Brett, een nakomeling van de oprichter van de fabrie­ken. Brett is tevens eigenaar van een stuk land dat Ratcliffe dol­graag in zijn bezit wil hebben.De onvermijdelijke spanning tussen deze twee mannen en hun families wordt nog verhoogd wanneer Brett de beeldschone zestienjarige Vanessa, de dochter van Rat­cliffe, verkracht. Het is Angus Cotton, een zoon van de dienstbode van de Ratcliffes, die er door Jonathan van wordt beschuldigd Vanessa zwanger te hebben gemaakt. Deze beschuldiging verandert het hele leven van drie families...
Toon details

Schrijf een recensie

Is Vanessa het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Vanessa