Ottolenghi en ook Anna Jones bewezen dat koken zonder vlees niet alleen gezond en simpel is, maar ook nog eens superlekker.
In Vegetarisch het jaar door geeft Anna Jones vindingrijke vegetarische recepten, geschikt voor alle zes(!) seizoenen: van het begin van het jaar, het vroege voorjaar en de lente tot de zomer, herfst en winter. Anna's meer dan 250 makkelijk te bereiden gerechten zitten boordevol smaak. Of het nu gaat om tomaten met dragon en groene olie, bonen met vlierbessendressing en burrata, platbrood met gerookte aubergine of honing-koriandercitroencake. Vegetarisch
het jaar door is een kookgids om permanent te raadplegen op koude, korte winterdagen en lange, zwoele zomernachten - elke dag, het hele jaar door.
Anna Jones is chefkok, kookboekenauteur en foodstyliste. Ze is columnist bij The Guardian en schrijft ook voor diverse andere Britse kranten en tijdschriften. Zij heeft samengewerkt met geliefde chefs als Antonio Carluccio,
Yotam Ottolenghi, Jamie Oliver en Mary Berry. Vegetarisch het jaar door is
haar derde kookboek.