Vijf 20 schat op het fluistereiland

Enid Blyton De Vijf deel 15 t/m deel 21 De herintroductie van De Vijf blijkt een succes. De eerste veertien delen liggen inmiddels in de winkel en voor dezelfde gunstige prijs van Euro 7,50 heeft u binnenkort de laatste zeven delen van de serie op de plank staan, geheel hertaald en wederom geïllustreerd door Julius Ros: De Vijf als detectives; De Vijf en de verdwenen geleerden; De Vijf en de schat van de strandjutter; De Vijf op de oude boerderij; De Vijf en het geheim van de oude toren; De Vijf en de schat op het Fluistereiland en De Vijf en het circusmysterie. De ?De Vijf-spaaractie? uit de JM-special van afgelopen voorjaar loopt nog door tot 31 december 2002. Alle boeken in de reeks bevatten een speciale spaarzegel. Een spaarkaart met 4 zegels kan worden ingewisseld voor een gratis boek! Het digitale bestand van deze spaarkaart kunt u opvragen bij de afdeling promotie. Euro 7,50 13 x 20 cm, 160 blz, geb. Serie De Vijf Leeftijd 8-11 jaar Oorspronkelijke uitgever Hodder & Stoughton, Londen Omslag- en binnenwerkillustraties Julius Ros Verschijnt november 2002 ISBN (deel 15): De Vijf als detectives 90 230 1094 9 ISBN (deel 16): De Vijf en de verdwenen geleerden 90 230 1095 7 ISBN (deel 17): De Vijf en de schat van de strandjutter 90 230 1096 5 ISBN (deel 18): De Vijf op de oude boerderij 90 230 1097 3 ISBN (deel 19): De Vijf en het geheim van de oude toren 90 230 1098 1 ISBN (deel 20): De Vijf en de schat op het Fluistereiland 90 230 1099 X ISBN (deel 21): De Vijf en het circusmysterie 90 230 1100 7 NUR 282/283 Enid Blyton, de meest succesvolle en geliefde kinderboekenschrijfster ter wereld Enid Blyton werd in 1897 in Zuid-Londen geboren. Als kind wilde ze al schrijfster worden, maar ze werd kleuterjuf. Al gauw besloot ze echter toch om zich helemaal aan het schrijven te wijden. Haar eerste kinderboek verscheen in 1922 en in de veertig jaar tot 1962 schreef ze meer dan 700 boeken! Ooit zei ze dat schrijven voor haar hetzelfde was als het kijken naar een verhaal op een bioscoopscherm, terwijl ze zo snel mogelijk typte om de actie en de dialogen bij te houden! Al tijdens haar leven was ze de meest succesvolle kinderboekenschrijfster ter wereld en werden haar boeken in 30 talen vertaald. Enid Blyton stierf in 1968, geveld door Alzheimer. Ze had twee dochters.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Vijf 20 schat op het fluistereiland het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Aan het lot kun je niet ontsnappen ... of wel?

Intermezzo is een prachtige roman over broers en geliefden, van dé literaire stem uit Ierland.

Door de late middeleeuwen letterlijk aan te raken blaast Van Loo ons verre verleden meer dan ooit nieuw leven in.

Een ode aan de Hollandse keuken en de smaak van thuis.

Meer dan 200 recepten voor de kerstdagen.

Superdikke editie met 3D-beeld, geuren en vele andere extra's!

Het leukste cadeau voor iedereen: lol verzekerd!

Toine Heijmans neemt zijn lezers mee naar de uiterwaarden, de laatste Nederlandse wildernis.

Een roman over iemand die floreert als onderzoeker, maar zich het comfortabelst voelt als ze zelf in de schaduw blijft

In Lijtje deelt Harmen van Straaten ontroerende, grappige en herkenbare verhalen over zijn dementerende moeder.

De schitterende beelden en poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen het meisje en de drie dieren.

Een magisch coming-of-age-verhaal over een jongen die zijn eerste weekend zonder zijn ouders doorbrengt. . . en een leeuw die op hem komt passen.

Een thriller over verloren zielen, familiebanden en dodelijke loyaliteit.

Deze nieuwe fase kan er een zijn van vreugde, vervulling en verdieping.

De Gouden Griffel-winnaar in een luxe uitgave!

De auteur van Het meisje in de trein is terug! Ligt de waarheid op het eiland begraven?

Kenia, 1926. De jonge Ivy staat voor grote uitdagingen. Ondertussen is Ranjana, een jonge Indiase vrouw, op de vlucht.

Een nieuwe, inclusieve geschiedenis van het vroegst bewoonde continent van de wereld.

Een prachtig overzicht van de liefdespoëzie, van de vroege middeleeuwen tot nu

Hoe kunnen we ons een weg banen door dit alles?

Drie jaar geleden overleed haar beste vriendin, en sindsdien staat Erins leven stil.

Kenia, 1910. Als de jonge Ivory meereist met haar vader op safari, wordt ze onmiddellijk verliefd op het land en de natuur

Reageren op Vijf 20 schat op het fluistereiland