Bart van Olphen zet zich al jaren in voor duurzaam gevangen vis. Vis uit blik is zijn nieuwe kookboek, waarin hij je laat zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden vis uit blik biedt. Kookinspiratie voor alle vis uit blik, van tonijn, zalm, krab en makreel tot garnalen, mosselen en sardines.
Naast de 65 heerlijke gerechten laat Bart van Olphen je ook kennismaken met de vissers. Ze vissen met respect voor de natuur. En ook als consument draag je positief bij aan de visstand en vistechniek door duurzame ingeblikte vis te kopen. Dat je hierbij niets aan smaak hoeft in te boeten, merk je snel genoeg!
Naast de 65 heerlijke gerechten laat Bart van Olphen je ook kennismaken met de vissers. Ze vissen met respect voor de natuur. En ook als consument draag je positief bij aan de visstand en vistechniek door duurzame ingeblikte vis te kopen. Dat je hierbij niets aan smaak hoeft in te boeten, merk je snel genoeg!