Voorbestemd voor Gabriel

Wanneer een ijshockeyprinses een reis naar het zuiden maakt en twee roze lijntjes alles veranderen… Zara De dag dat ik mijn trouwjurk uitzocht, was de dag dat ik ontdekte dat mijn verloofde vreemdging. Daarna had ik een ontsnapping nodig. Een verzetje om me af te leiden van wat een puinhoop mijn leven was. Het zou eenmalig zijn. Maar toen werd het meer. We wisten van tevoren dat het maar voor twee weken zou zijn. En toen veranderden twee roze lijntjes alles. Gabriel Ik dacht dat ik het perfecte leven had. Ik had een geweldige zoon en ik runde de familiebar. Maar dat veranderde allemaal op de dag dat zij binnenkwam. Ze was prachtig. Grappig. Perfect. Het was tijdelijk, dat wisten we allebei. Zij is een stadsmeisje. Ik ben een cowboy. Maar ik werd verliefd op haar ... en liet haar gaan. Nu is ze terug en zwanger van mijn baby. Het is tijd om haar te laten zien dat ze voorbestemd was voor mij.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Voorbestemd voor Gabriel het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Voorbestemd voor Gabriel