USA TODAY-bestsellerauteur Natasha Madison komt met een splinternieuwe sports romance serie! Ryleigh Opgroeien in Hollywood betekende dat ik werd omringd door leugenaars en bedriegers. Dus ging ik rechten studeren, want ik wist dat ik aan de slag wilde als officier van justitie. Het waren drukke dagen en lange nachten, maar ik werkte me omhoog naar de top. Tot ik hem zag. Hij elleboogde zich een weg mijn leven in, een keuze was er niet. Plotseling voelde alles waar ik ooit naar had gestreefd ineens niet belangrijk meer. Stone Mijn leven stond in het teken van maar één ding en dat zou nooit veranderen: het spel. Mijn enige doel? De records verbreken die door mijn eigen familie gesteld waren. Ik had nergens anders tijd voor. Maar toen stapte zij mijn leven binnen. Mijn wereld veranderde, zoals dat ook altijd gaat in de verhalen. Ik zei dat dit nooit bij mij ging gebeuren, zoiets zou mij nooit overkomen. En toch werd zij het enige waar ik aan kon denken. Ik wist dat zij de ware was. Nu moest ik haar daar alleen nog van overtuigen.