Waar de bijen slapen

Verscholen achter oude beuken en omringd door weilanden ligt de moestuin van buitenplaats Jagtlust. Waar de tuin vroeger een bron van voedsel was voor welvarende families, is het tegenwoordig vooral een plek die rust en ritme biedt aan de kwetsbaren onder ons. Ruben Jacobs werkte een jaar lang als vrijwilliger op de zorgtuin. De mensen, de tuin en het bos eromheen blijken al snel een omgeving waar verwondering je kan overvallen, waarin mens en natuur elkaar ontmoeten en
beïnvloeden. Terwijl de seizoenen veranderen, laat de tuin zien dat alles voortdurend in beweging is en dat er troost te vinden is in elkaars aanwezigheid.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Waar de bijen slapen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Waar de bijen slapen