Na het overweldigende succes van haar bestseller boek Appeltaart, komt Janneke Philippi wederom met een geweldig boek Weekendlunch.
?indelijk! Zaterdag. Geen wekker, geen schooltassen.
Lang ontbijten en bij een tweede cappuccino uitstippelen wat te doen en wat te eten de rest van het weekend. Naar de markt, de toko, de delicatessenzaak. Om van de lunch een feestje te maken. Voor dat heerlijke je-ne-sais-quoi-weekendgevoel waar we de rest van de week weer naar uitkijken.
Weekendlunch bevat meer dan 100 recepten en idee?n. Een verse soep, mooie salade met producten van de markt, rijk belegd brood. Een spontane lunch uit de voorraadkast, zelf ravioli of gnocchi maken, loempiaatjes, zalmkroketjes, quiches of snelle sweet chili garnalen. Met wat zoets toe, want ook dat is weekend. Inclusief lunchinspiratie voor restjes, een lunch met vrienden en vegetarische lunchgasten. Met volop variatie-,style- en trendtips. Suggesties voor kruidenboters, dressings en wecklekkernijen geven nog meer weekendvariatie.
Janneke Philippi schrijft recepten voor tijdschriften, maakt kookboeken en is foodstylist. Serge Philippi is foodfotograaf en grafisch ontwerper. Samen verzorgen zij onder de naam Studio Philippi foodproducties voor nationale en internationale opdrachtgevers.
?indelijk! Zaterdag. Geen wekker, geen schooltassen.
Lang ontbijten en bij een tweede cappuccino uitstippelen wat te doen en wat te eten de rest van het weekend. Naar de markt, de toko, de delicatessenzaak. Om van de lunch een feestje te maken. Voor dat heerlijke je-ne-sais-quoi-weekendgevoel waar we de rest van de week weer naar uitkijken.
Weekendlunch bevat meer dan 100 recepten en idee?n. Een verse soep, mooie salade met producten van de markt, rijk belegd brood. Een spontane lunch uit de voorraadkast, zelf ravioli of gnocchi maken, loempiaatjes, zalmkroketjes, quiches of snelle sweet chili garnalen. Met wat zoets toe, want ook dat is weekend. Inclusief lunchinspiratie voor restjes, een lunch met vrienden en vegetarische lunchgasten. Met volop variatie-,style- en trendtips. Suggesties voor kruidenboters, dressings en wecklekkernijen geven nog meer weekendvariatie.
Janneke Philippi schrijft recepten voor tijdschriften, maakt kookboeken en is foodstylist. Serge Philippi is foodfotograaf en grafisch ontwerper. Samen verzorgen zij onder de naam Studio Philippi foodproducties voor nationale en internationale opdrachtgevers.