Superseller op het gebied van wijn-spijs: nu met een prachtig nieuwe vormgeving, helemaal herzien.
'Als wijnen en gerechten goed worden gecombineerd, ontstaat een geheel dat meer is dan de som der delen. De wijn ?n het gerecht komen beter tot hun recht'.
*Nieuw! 10 chefs over hun menukaart: dit is ons ideale wijn-spijsmenu. Uiteraard wordt ook uitgelegd waarom...
*Nieuw! Waardevolle toegiften van het Nederlandse Gilde van Sommeliers
*Nieuw! De leukste quotes over wijn
*Alom geprezen wijn-spijsuitgave in een nieuw jasje
*Praktische tips, regels en honderden gerechten met passende wijnsuggesties.
*Handzame indeling en een uitstekende register:
op wij ?n op gerecht.
Welke wijn waarbij is een uitgave die inspireert, een gids voor smakelijke ontdekkingen!
Hubrecht Duijker ontving in September 2008 de oevre-award van het Productschap Wijn.
'Als wijnen en gerechten goed worden gecombineerd, ontstaat een geheel dat meer is dan de som der delen. De wijn ?n het gerecht komen beter tot hun recht'.
*Nieuw! 10 chefs over hun menukaart: dit is ons ideale wijn-spijsmenu. Uiteraard wordt ook uitgelegd waarom...
*Nieuw! Waardevolle toegiften van het Nederlandse Gilde van Sommeliers
*Nieuw! De leukste quotes over wijn
*Alom geprezen wijn-spijsuitgave in een nieuw jasje
*Praktische tips, regels en honderden gerechten met passende wijnsuggesties.
*Handzame indeling en een uitstekende register:
op wij ?n op gerecht.
Welke wijn waarbij is een uitgave die inspireert, een gids voor smakelijke ontdekkingen!
Hubrecht Duijker ontving in September 2008 de oevre-award van het Productschap Wijn.