... Wil niet in Rusland wonen, wel in Oekraïne

De auteur selecteerde twintig auteurs, ruwweg tien uit de Russische en tien uit de Oekraïense literatuur, en heeft geprobeerd uiting aan zijn verhouding tot elk van hen te geven door het schrijven van een sonnet, gevolgd door een kort inzoomen op de betekenis van elk van deze twintig voor hem, op dit moment. Dat betekent voor de Russische auteurs – een terugblik, voor de Oekraïense – een vooruitblik.

Toon details

Schrijf een recensie

Is ... Wil niet in Rusland wonen, wel in Oekraïne het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op ... Wil niet in Rusland wonen, wel in Oekraïne