Van 23 wildrestaurants in de Achterhoek de beste recepten voor hert, ree, wild zwijn, fazant, eend, patrijs, grouse, gans, duif, haas en konijn.
Een mix van zowel traditionele als nieuwe, verrassend lichte gerechten.
Recepten zonder ingewikkelde kooktechnieken, zodat ze voor iedereen haalbaar zijn.
Met achterin meer informatie over de Achterhoek, een overzichtskaart en de adressen van alle in het boek vermelde wildrestaurants.
De Achterhoekse restaurants zijn als geen ander bedreven in het bereiden van smaakvolle wildrecepten. De recepten in dit kookboek zijn allemaal door hen geleverd. In de Achterhoek weet men op basis van jarenlange culinaire ervaring de juiste smaakaccenten met wild te leggen en combineren de koks verrassende ingrediënten tot bijzondere gerechten.
Joyce Huisman laat samen met de chefs zien dat wild behalve in de traditionele gerechten ook gebruikt kan worden in bijzondere en trendy recepten. De recepten zijn origineel, niet al te moeilijk te maken en stuk voor stuk heel verschillend.
Elk recept gaat vergezeld van een wijntip. Het boek bevat verder een aantal basisgerechten, en bijgerechten en garnituren.