Winterwelp

Winterwelp mag niet mee gaan jagen met de rest van de roedel. De grote wolven vinden hem nog te klein. Maar hij wil zich bewijzen en trekt er stiekem zelf opuit in het licht van de maan. Op zijn tocht komt hij de Kerstman en zijn rendieren tegen, die zijn hulp wel kunnen gebruiken. Helpen wil Winterwelp maar al te graag!

Een warm verhaal waarin een jonge wolf zijn weg zoekt. Voor lieve welpjes vanaf 5 jaar.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Winterwelp het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Winterwelp