Iedereen herinnert zich wel een bepaald gerecht van zijn grootmoeder of -vader. We verzamelden, oa via Facebook, authentieke recepten van opa's en oma's uit de hele wereld.
Dit WorldGranny's kookboek is een heel bijzonder kookboek geworden. Een kookboek in stripvorm, waarin aan de hand van honderden foto's de recepten stap voor stap worden uitgelegd. Het resultaat is een prachtig en humoristisch boek met exotische recepten die al generaties lang worden overgedragen, maar ook oer-Hollandse klassiekers. En niet te vergeten de recepten voor voedsel uit de ''Blue Zones'', de gebieden op aarde waar mensen veel langer gezond leven!
Chef-kok Rob Baris bereidde alle gerechten, geassisteerd door Desmond Bohm en Valerie Kuster. Het hele proces werd opgeschreven door Fons Burger en gefotografeerd door Maarten Laupman.
De opbrengst van dit boek ondersteunt het werk van WorldGranny. Deze organisatie bestrijdt eenzaamheid en armoede van mensen op hoge leeftijd in Azie, Afrika en Latijns-Amerika.
Dit WorldGranny's kookboek is een heel bijzonder kookboek geworden. Een kookboek in stripvorm, waarin aan de hand van honderden foto's de recepten stap voor stap worden uitgelegd. Het resultaat is een prachtig en humoristisch boek met exotische recepten die al generaties lang worden overgedragen, maar ook oer-Hollandse klassiekers. En niet te vergeten de recepten voor voedsel uit de ''Blue Zones'', de gebieden op aarde waar mensen veel langer gezond leven!
Chef-kok Rob Baris bereidde alle gerechten, geassisteerd door Desmond Bohm en Valerie Kuster. Het hele proces werd opgeschreven door Fons Burger en gefotografeerd door Maarten Laupman.
De opbrengst van dit boek ondersteunt het werk van WorldGranny. Deze organisatie bestrijdt eenzaamheid en armoede van mensen op hoge leeftijd in Azie, Afrika en Latijns-Amerika.