WorldWideWet.come

Vrouwen van over de hele wereld delen hun seksuele fantasieën, zonder oordeel en 'slut-shaming' free!
Vrouwelijke fantasieën... Mannen gissen ernaar - vrouwen koesteren ze. Maar hoe cultureel beïnvloed zijn ze? Fantaseren vrouwen wereldwijd over hetzelfde? Wie of wat doet vaginaal vocht stromen? Beïnvloeden heersende taboes onze fantasieën, of zijn ze net een uiting van onze diepste seksualiteit wars van elk taboe?
Met worldwide-wet.com zette seksuologe Goedele Liekens samen met seksueel voorlichter Griet Vanhaevre een grootschalig online onderzoek op naar de seksuele fantasieën van vrouwen wereldwijd. Meer dan 10.000 fantasieën, van Australië tot Mexico, werden ingezonden. In dit boek bundelt Goedele een groot deel ervan en gaat ze alweer een stap verder in haar rijk gevulde carrière: tot diep in het hoofd van vrouwen. Lets go down the bunny hole....
Toon details

Schrijf een recensie

Is WorldWideWet.come het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Het waargebeurde oorlogsverhaal van een Joodse kleermakersfamilie. Een nieuw spraakmakend boek van Frank Krake. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op WorldWideWet.come