Van Texel tot Zeeland; de Nederlandse kust heeft volop culinair genoegen te bieden. Denk niet alleen aan vis, oesters en kreeft maar ook aan Texels lamsvlees en Zeeuwse bolussen. In elke badplaats en ieder havenstadje zijn pareltjes van eetgelegenheden en speciaalzaken te vinden - maar waar moet je ze zoeken?
Jonah Freud, kookboekhandelaar en -recensent, wijst je samen met haar dochter Cijn Prins de weg. Waar eet je de lekkerste vis, drink je bijzonder speciaalbier en koop je het smakelijkste ambachtelijke brood? Wat zijn de mooiste strandtenten, de beste hotels met restaurant en bij welk terras moet je beslist even aanmeren voor een spectaculair uitzicht? Den Helder, Bergen aan Zee, Cadzand: de dames Freud en Prins gidsen je met veel culinaire kennis en een fijn oog voor kwaliteit en vakmanschap langs de beste adresjes langs onze Noordzeekust.
Jonah Freud geniet naam en faam als eigenares van dé kookboekhandel van Nederland. Ze recenseert kookboeken voor Het Parool en presenteert het NPO-radioprogramma Mangiare. Jonah schreef tal van succesvolle kookboeken. Cijn Prins erfde de culinaire voorliefde van haar moeder. Zij werkt als culinair recensent en redacteur en heeft veel horeca-ervaring. Ook Cijn heeft meerdere culinaire boeken op haar naam staan.
Jonah Freud, kookboekhandelaar en -recensent, wijst je samen met haar dochter Cijn Prins de weg. Waar eet je de lekkerste vis, drink je bijzonder speciaalbier en koop je het smakelijkste ambachtelijke brood? Wat zijn de mooiste strandtenten, de beste hotels met restaurant en bij welk terras moet je beslist even aanmeren voor een spectaculair uitzicht? Den Helder, Bergen aan Zee, Cadzand: de dames Freud en Prins gidsen je met veel culinaire kennis en een fijn oog voor kwaliteit en vakmanschap langs de beste adresjes langs onze Noordzeekust.
Jonah Freud geniet naam en faam als eigenares van dé kookboekhandel van Nederland. Ze recenseert kookboeken voor Het Parool en presenteert het NPO-radioprogramma Mangiare. Jonah schreef tal van succesvolle kookboeken. Cijn Prins erfde de culinaire voorliefde van haar moeder. Zij werkt als culinair recensent en redacteur en heeft veel horeca-ervaring. Ook Cijn heeft meerdere culinaire boeken op haar naam staan.