Zijn wolven bang voor het donker?

Weet jij waarom wolven in roedels leven?
Huilen wolven echt naar de maan?
En de belangrijkste vraag: zullen er wolven blijven bestaan?

Voor veel mensen zijn wolven de hoofdrolspelers in nachtmerries, sprookjes en horrorfilms. In werkelijkheid behoren ze tot de meest kwetsbare dieren op aarde.
Trek je stevige schoenen aan en pak je verrekijker – het is tijd om wolven te gaan spotten!
Reis mee met expeditieleider Huw Lewis Jones en natuurtekenaar Sam Caldwell om de waarheid te ontdekken over deze geheimzinnige dieren… Je trekt door dichte bossen en barre woestijnen naar de ijskoude Noordpool om alle verschillende wolvensoorten te ontmoeten.
Dit boek staat tjokvol fantastische, grappige en waanzinnige wolvenfeiten, van de woeste wildernis tot de nationale parken. Je zult ontdekken dat wolven intelligente, gevoelige dieren zijn, die veel meer van ons te vrezen hebben dan wij van hen.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Zijn wolven bang voor het donker? het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Zijn wolven bang voor het donker?