Zussen in liefde

'De zussen Snow' is een steamy romance serie boordevol mannelijke helden en sexy, mondige vrouwen. Danica Snow is altijd de slimme, pragmatische en correcte zus geweest. Als therapeute is ze er trots op dat ze rationele keuzes maakt, ook al is dat een beetje saai, en als lid van het Grote Zussenprogramma heeft ze weinig tijd voor iets anders in haar leven. Blake Carter is een player. Het verveelt hem nooit om vrouwen te veroveren en door zijn sexy looks en succesvolle carrière hoeft hij weinig moeite te doen om gewillige deelnemers te vinden. Maar wanneer zijn vriend en zakenpartner omkomt bij een tragisch ongeluk, voelt hij plotseling de wanhopige behoefte om zijn leven beteren. Het probleem is dat hij niet weet hoe hij moet stoppen met dat wat hij het beste kan. Vanaf het moment dat Blake Danica's kantoor binnenloopt, is de aantrekkingskracht overweldigend. En voor deze ene keer wil Danica zich overgeven aan de lusten die ze zichzelf zo lang heeft ontzegd.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Zussen in liefde het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Zussen in liefde