Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Art of cooking with vegetables

Alain Passard is the chef who astonished the food world in 2000 by removing red meat from his three-Michelin-starred Paris restaurant L’Arpège, and dedicating himself to cooking with vegetables, supplied exclusively from his own organic farm. Today L’Arpège is widely acknowledged as one of the world’s great restaurants, while its visionary owner has inspired a new generation of chefs. Here is a collection of forty-eight wonderful recipes illustrated with Alain Passard’s own joyful collages. The Art of Cooking with Vegetables is made up of unexpected combinations, complex flavours created with a few simple elements, a passion for fresh and seasonal ingredients. Simple, and simply perfect.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Art of cooking with vegetables het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De ultieme slowread, boordevol feiten, details, cultuur en geschiedenis. In deze uitgebreide puzzel van verbanden en verwijzingen brengt elk hoofdstuk de verhalen van de hoofdpersonages dichter bij elkaar.

De #1-bestsellerauteur is terug met deze zinderende en ingenieuze topthriller met Will Trent en Sara Linton in de hoofdrol.

Reageren op Art of cooking with vegetables

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.