BOURGONDISCH ETEN ZONDER GLUTEN, LACTOSE & SUIKER:
Dit is een boek voor alle mensen die houden van
lekker eten. Veel recepten zijn niet alleen glutenvrij,
maar ook lactose-, koemelk, suiker- en e-nummersvrij.
Er zijn recepten die héél simpel zijn en recepten
met ingrediënten waar je misschien nog nooit van
hebt gehoord. Zó lekker dat je je vingers erbij opeet.
En ook als je nooit glutenvrij eet, is het leuk om
ze eens te proberen. Je zult zien dat glutenvrij eten
niet zo zwaar op de maag ligt en dat je, door minder
suiker te gebruiken, ook minder last hebt van een
after-dinner-dip en je super energiek voelt!
Tarwe, suiker en lactose worden in de voedselindustrie
vaak gebruikt als goedkoop opvulmiddel. Zonder
dat je het weet, krijg je er dus veel meer van binnen
dan je beseft. Kortom, het kan voor niemand kwaad
om iets minder gluten, lactose en suiker te eten.