Onze argumenten voor gezond en duurzaam koken? Die serveren we dagelijks op het bord van onze klanten. Kleurrijk, sprankelend en met liefde bereid. We koken volledig plantaardig en suikervrij, met biologische ingrediënten die zo vers en lokaal mogelijk zijn.
In ons eerste kookboek "Puur & Vegetarisch", deelden we onze basisfilosofie en tal van succesrecepten uit de Avalonkeuken. Het boek werd bekroond met de Vegan Award 2013 voor "Beste vegan kook- of lifestyleboek".
In "Grow Eat Share" zetten we de smakenreis verder met 120 nieuwe toprecepten van onze chefs. Zo kan je ook thuis ervaren hoe gevarieerd, verrukkelijk en volwaardig de plantaardige keuken is.
Tegelijk is dit boek meer dan een kookboek. Je leert ook onze chefs kennen en de inspirerende transitiepartners met wie we samenwerken. Groeien, eten en delen staat voor ons centraal in hoe we elke dag opnieuw bouwen aan de wereld die we graag zien ontstaan. Het is een feest dat we graag met je delen!