Wie zegt dat groenten en fruit saai zijn, heeft nog nooit van de ‘spiralizer’ of spiraalsnijder gehoord. In een handomdraai maak je van courgettes swingende, kringelende sliertjes, van radijzen en pompoenen fleurige, zwierige schijfjes en van appels en bananen heerlijke, bengelende bommetjes die ontploffen in je mond. Ali Maffucci, dé spiralizer-expert, laat in haar ‘Spiralizer-kookboek’ zien hoe het moet aan de hand van meer dan 80 originele recepten. Voortaan is je spiraalsnijder geen toestel meer dat ergens een verborgen bestaan in je keuken leidt, maar een handig apparaat dat je de hele dag door aan het werk kunt zetten: van ontbijt, snack, soep, lunch en hoofdgerecht tot dessert. Laat je groenten en fruit maar dansen, zwieren en slingeren!
‘Het enige echte Spiralizer-kookboek’ is onmisbaar voor iedereen die al een spiraalsnijder bezit en een absolute verleiding voor wie er nog een moet aanschaffen.
‘Het enige echte Spiralizer-kookboek’ is onmisbaar voor iedereen die al een spiraalsnijder bezit en een absolute verleiding voor wie er nog een moet aanschaffen.