Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones
met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een
bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.
SIMPEL bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Met handige iconen zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept.
Yotam Ottolenghi wist met bestsellers als Plenty en Jeruzalem thuiskoks
wereldwijd tot het gebruik van granaatappelpitten, sumak en za'atar te
verleiden. Vorig jaar verscheen van zijn hand het succesvolle Sweet met tal
van heerlijk zoete recepten. Hij is eigenaar en naamgever van verschillende
restaurants en delicatessenzaken in Londen.
met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een
bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.
SIMPEL bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Met handige iconen zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept.
Yotam Ottolenghi wist met bestsellers als Plenty en Jeruzalem thuiskoks
wereldwijd tot het gebruik van granaatappelpitten, sumak en za'atar te
verleiden. Vorig jaar verscheen van zijn hand het succesvolle Sweet met tal
van heerlijk zoete recepten. Hij is eigenaar en naamgever van verschillende
restaurants en delicatessenzaken in Londen.