Donna Hay maakt het leven makkelijker met gerechten voor de hele week
Wat eten we vandaag? Donna Hay maakt het je makkelijk met deze 135 gloednieuwe recepten: snelle gerechten voor drukke doordeweekse avonden en uitgebreidere maaltijden voor de momenten waarop je meer tijd hebt.
En altijd volgens de Donna-principes: fast, fresh & simple. Van een Thaise kipsalade met knapperige koriander, chorizoburgers met balsamico tot sinaasappel-amandeltaart en passievruchtencheesecakejes. Donna laat je zien hoe je je favoriete gerechten snel op tafel zet en hoe je, als je dat eenmaal onder de knie hebt, een recept kunt restylen. Met een kleine aanpassing maak je er iets compleet anders van: een hoofdgerecht wordt in een handomdraai een gezonde lunch of een chique partyhapje, een cake verandert in een feestelijke taart. Easy does it!
‘Donna is de Queen of Styling. Ze is geen intimiderende chef, maar staat naast je.’
Rudolph van Veen in RTL Late Night
‘De eenvoudige manier van koken, de prachtige presentatie… de delicious.-redactie is wég van Donna Hay.‘
delicious.
‘Je zou dit Het Nieuwe Koken kunnen noemen: geen ingewikkelde toestanden met exotische ingrediënten waarvoor je de halve stad af moet fietsen, wel gezond, lekker en aantrekkelijk eten.’
Elegance