mentaal welzijn.

999Anna 06 oktober 2024
Goed geschreven en het onderwerp, mentaal welzijn, boeit me al jaren! Omdat met een paar eenvoudige stappen, soms letterlijk, al winst te halen valt: Zin of geen zin, elke dag bewegen en dat loont!
Het boek is helder en doeltreffend ingedeeld en met anekdotes uit de praktijk aangevuld.
Neurotransmitters, ook in voeding, helder uitgelegd. De stijl is beslist niet streng, wel indringend soms en dat is heel iets anders. Goede adviezen en uitleg om juist niet mee te gaan in de overtuigingen van de buitenwereld, maar die van jezelf op een gezonde manier voor jezelf, vorm te geven.
Het kan écht, zo weet ik uit ervaring en je doet het voor jezelf. De resultaten die deze vrouw benoemt met een gezonde leefstijl zijn overtuigend, ook het voorkomen of enigszins verhelpen van psychische klachten.
Want brein en lichaam horen bij elkaar en werken op elkaar in. Ga toch fietsen!

Meer recensies van 999Anna